terliklerimle gelsem sana 

kapat

1. ( öncelikle; (bkz: eksik bir $ey) ]

...sonunda a$kı bulmu$ gibi diyerek devam eden bir ezginin günlüğü aforizmasıdır. belki $imdi değildir ama nihayetinde olacaktır.
    #858251 (ceviz agaci, 14.11.2006 16:45)
  2. nazım hikmet'in aşk şiirlerinde geçen çarpıcı dizeler kadar çarpıcı bir dizesidir eksik birşey adlı şarkının. ey aşk yeter ki bul beni demektedir hüsnü arkan. olduğum gibi , hemen gelirim sana ey aşk. *
    #2826517 (ciddik kusu, 12.01.2008 03:45)
  3. eksik bir şey aslında şarkının adı.

eksik bir şey mi var, hayatımda
    gözlerim neden sık sık dalıyor?

kalksam duraktan dolmuş gibi
    arka koltukta unutulmuş gibi
    terliklerimle gelsem sana
    sonunda aşkı bulmuş gibi.

iyiki ezginin günlüğü varmış, ne çok boşluk dolduruyor hayatımda..söylemek istediklerimi önceden yazmışlar, yaşamak istediklerimin hepsini yaşamışlar sanki..

bak çayım, sigaram, herşeyim tamam.

http://www.ktunnel.com/in...0f0eddf151461538bf3116581
    #4982165 (zere, 05.04.2009 00:27 ~ 01:50)
  4. her insanın hissettiği ama bu şekilde cümleleştiremediği iyiki yazılmış denilen şarkı sözü. **
    #4982460 (idealistkuzu, 05.04.2009 01:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

terliklerimle gelsem sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terliklerimle gelsem sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terliklerimle gelsem sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terliklerimle gelsem sana. Copyrights of the articles are belong to their authors.