teresa ana 

kapat
  1. Kendisini özellikle Hintli yoksul kadınlara hayır yapmaya adamış olmasıyla bilinen, 1978 Nobel Barış Ödülü sahibi, Arnavutluk doğumlu Katolik rahibe.
    #3878823 (I belong to che, 27.08.2008 18:28)
  2. (bkz: mother teresa)
    (bkz: rahibe teresa)
    #3878854 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 27.08.2008 18:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

teresa ana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teresa ana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teresa ana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about teresa ana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» atma kalbim artik olumu ozledim » via port » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » mersin buyuksehir belediyesi » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » ask » askim once sen kapat » dexter morgan » lowestoft cadilari » zet » josef stalin » moderatorlugun kaldirilmasi » vurdumduymazca osuradurmak » born in a morning hall » can t fight the moonlight » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tipta uzmanlik sinavi » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » ask bocugum » yaran dil surcmeleri » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » kate bosworth » tiki » yasak merve » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » mad girls love song » yikilsin camiler acilsin akm ler » yasak meyve » mezur » arkadasin gozune mandalina kabugu sikmak