terennum 

kapat
  1. arapça, yavaş, güzel bir sesle şarkı söyleme anlamına gelmektedir.

* *

ayrıca: (bkz: terennüm etmek)
    #1340859 (yasak merve, 24.02.2007 01:44)
  2. güzel ve alçak sesle şarkı söyleme.

anlatma ifade etme.

* *
    #3162582 (meredith, 19.03.2008 14:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terennum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terennum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terennum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terennum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi biyigi » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » hicbiryerdecilik » abberline » ceteris paribus » adini unutmaya devam ediyorum » oped » vicortus » politeknik » erkeksen gir » anthony vanden borre » cengiz aytmatov » terorizm » eric cartman » kici acikta kalmis kisi ruyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » no panic » babasi olen cocuk » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » aferist » ersin karabulut » cakma chp liler » sol frame e mode istekleri » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » axe africa » fan fatality » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » outlet cenneti » mutlulugun anahtari » gogus buyutme hapi