tercihim flashget tir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. flashget
  2. tercihim fener
  3. yalnizlik benim tercihim mi
  4. tum tercihim senden yana
  5. atasozleri tercihim degil
  6. sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

tercihim flashget tir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tercihim flashget tir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tercihim flashget tir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» undo control » dam ustune cul seren eski sevgili » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » ogretmene asik olmak » stupor » katapleksi » sabri sarioglu » seovi » ryo sagazaki » la cenerentola ouverture » saturnine » give a fuck » echinoidea » knife » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasama git olumunu bekle » benzemez kimse sana » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » ama askim yok » abberline » gotu atmak » tutunacak son dal » okultizm » sembiyoz » ocaktan sigara yakmak » nebkheperouri » histeri » damien marley » ebussud efendi » fatih terim