tercihidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. te
  2. te allam
  3. te allam ya
  4. te amo
  5. te bid
  6. te busque
  7. te ce devleti
  8. te cetveli
  9. te dejo madrid
  10. te deum

© 2008 - uludağ sözlük

tercihidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tercihidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tercihidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genetik determinizm » kuresellesirken top olmak » iste kuku kuku geldim » age of mythology the titans » bekaret uzerine acilan basliklar » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » altinci nesil yazarlar » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » bitlis te bes minare » cocuklarla girilen diyaloglar » don t bother me » neden hala » sana suresiz izin veriyorum » como el agua » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » cakma yahudi » icim urperdi valla » seviyeli bir sohbete ne dersin » bu savasa hayir diyelim » agzini cart diye yirtarim » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » roll over beethoven » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » zoey 101 » adim adim kiz tavlama » gossip girl » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » nuri alco theme » 457 ytl 63 kurus