tercihe 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tercihe sayan
  2. tek tercihe girmek
  3. ilk tercihe girmek
  4. cinsel tercihe saygi
  5. hayat boyu son tercihe yerlesmek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tercihe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tercihe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tercihe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tercihe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » mezun olunca ne olacaksin » var misin yok musun adriana lima » oss de kutucuk doldurma gerilimi » pogo » sozluk sadece entry girmek degildir » egitim fakultesi » kemalizm sol degil » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » zall » teror » mersin buyuksehir belediyesi » uzak » the night dances » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babasi olen cocuk » sadece turkiye de gorulen olaylar » nike mercurial rose » power turk » size geyik yapin dedim uleyn » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » saraydaki mucevher » iktisat tarihi » babanin olmesi » dibinden sokmek » ca va » suat atesdagli » miranda » bu bir yoklugun hikayesidir » cukun kadar konus yani sus