tercih edilmesi gereken yerler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 30 luk kadinin 18 lik citira tercih edilmesi
  2. sevisilmemesi gereken yerler
  3. gorulmesi gereken yerler
  4. sevisilmesi gereken yerler
  5. damsiz girilmesi gereken yerler
  6. tesetturun yasaklanmasi gereken yerler
  7. sigaranin yasaklanmasi gereken yerler
  8. gormeden olunmesi gereken yerler
  9. gidilmeden once olunmesi gereken yerler
  10. tesettur un yasaklanmasi gereken yerler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemal safi » ali ekrem bolayir » eski sevgiliden gelen mesaj » ersin karabulut » sinan cemgil » kiristirmak » iyilik ve kotuluk » corapla sevismek » fatih urek » desperate housewives » hayatla dansta azrailin ayagina basmak » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » neyzen tevfik » sanctum 666 » dertli dertli sicmak » raman dagi » istanbul indymedia » ersin duzen » james joyce » tasa » abazalik alametleri » hasilat bilgisi » gay hakem » kanser » pianotarium piano tribute to metallica » inler ve cinler » mufit can sacinti » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » youtube a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa