terbiyesizligin luzmu yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. terbiyesizligin alemi yok
  2. terbiyesizligin dik alasi
  3. terbiyesizligin teorisi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terbiyesizligin luzmu yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terbiyesizligin luzmu yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terbiyesizligin luzmu yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terbiyesizligin luzmu yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » esenlikle » mercedes b serisi » siyasi kimligini bulamayan insan » olur olmaz yere » iskender alin » schweppes indian tonic water » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » kapin her calindikca » 20 saniye kurali » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » uludag sozluk ten soguma nedenleri » winniethecrusher » sanat yonetmeni » vucut kokulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dream theater » ali ayse yi seviyor » selim kurtulan » ferhat goter » iyimserlerin aptal sanilmasi » tijen par » sen yoksun diye » kara carsafli chp liler » nazan ile izzet in cocuklari » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » uluslararasi savas suclari mahkemesi » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » bursa nin islamci marketleri » hayat sen ne cabuk harcadin beni