terbiyesizligin alemi yok 

kapat
  1. yapılan terbiyesizlik eyleminin uygun olmadığını belirtir. yakışık almaz.
    #3046945 (ben deliyim, 23.02.2008 08:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terbiyesizligin alemi yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terbiyesizligin alemi yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terbiyesizligin alemi yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terbiyesizligin alemi yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seyh edebali » kotermek » toptanci » helva » tiki » istiklal marsi » ersin karabulut » cuceyle ask yasayan disi elf » hangi ask adil ki » silent hill homecoming » kuntayi kinteleyen adam » ceteris paribus » ibanez jem » sezercik kucuk torbaci » diego armando maradona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i love you phillip morris » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » unye belediyesi » bolumunu sevmeyen ogrenci » maslaktan 4 levente gelme rekoru » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » akasya asilturkmen » yarak yelleri » your kingdom is doomed » montajelemani » sol frame ye kurt lu baslik acmak » kara gozlum » ekol » acibadem sutu » orospu cocugu abdullah ocalan