terbiyem musade etmiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. terbiyem elvermez
  2. terbiyem musaade etmez
  3. musade
  4. bana musade
  5. bana musade beyler
  6. peynirli sade bana musade
  7. kimse baristan soz etmiyor
  8. seni alakadar etmiyor
  9. konya mevlana yi hak etmiyor
  10. kemalistleri dua etmiyor sanmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terbiyem musade etmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terbiyem musade etmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terbiyem musade etmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terbiyem musade etmiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ibanez jem » philosofia » akiskanlar mekanigi » cuceyle ask yasayan disi elf » bebegin kisiye yakismasi » muslum baba bandanasi » daddy » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » nominal gsmh » windows live messenger » var misin yok musun » zall i tanimam o da beni tanimaz » turk opucugu » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » okan bayulgen sade vatandas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk insandi » 9 kasim » kazak » futbol fanatigi olmak » cheers darlin » babami anarken » yasak merve » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » sinemadan cikmis insan » du bakali n olcek » yaran yanlis okumalar » mahackala » fan fatality » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kisho kurokawa