terbiyeliyim sozluk ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1 uludag sozluk yazarinin 10 eksi sozluk yazarina bedel olmasi
  2. eskiden beri yazan sozluk yazarlari icin sozluk
  3. uludag sozluk teki entryleri eksi sozluk e tasimak
  4. eksi sozluk yazar aliyor uludag sozluk tedirgin
  5. uludag sozluk ile eksi sozluk arasinda kalan yazar
  6. uludag sozluk un private sozluk ten populer olma ihtimali
  7. hem uludag sozluk e hem eksi sozluk e entry giren yazar
  8. eksi sozluk ve uludag sozluk teki ayni basliklar
  9. bir eksi sozluk e bir uludag sozluk e baktim gozlerim yasardi
  10. uludag sozluk un eksi sozluk te alay konusu olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

terbiyeliyim sozluk ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. terbiyeliyim sozluk ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terbiyeliyim sozluk ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» preze » ikinci dunya savasi » atgmuls » temizlikten sonra annenin asabilesmesi » x gercegi diye baslik acma ekolu » barbra streisand » akaretler » gloria kumas pantolon » php6 » gliserinli sabun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci