terbiye teknolojisi 

kapat
  1. eğitim cd'leri ve çoklu medya işitsellerinden ve görsellerinden oluşur, sözel terbiyeye en büyük takviyedir.
    #977873 (cryptic, 10.12.2006 20:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terbiye teknolojisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terbiye teknolojisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terbiye teknolojisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terbiye teknolojisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» introduce a little anarchy » heart » sabribey » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » the terminator » esenlikle » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » enel hakk » leylifer » un chien andalou » okuz ruh » ulker coko misket » dayan koca adam » yaran fikralar » bir suru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jose del solar » hayalbaz » serbest cagrisim » arka siradakiler » obama nin atalari turk asilli » gunes balcikla sivanmaz » yanlis anlasilmis sarki sozleri » 1908 » olympiakos fc » selim kurtulan » kestane fisegi » garanti bankasi » hande dane » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » gemi