terazi turkusu 

kapat
  1. dostum elif. harput kasabı. güzin.
    günde beş vakit harput ve hüzün
    doldur doldur allah ı seversen
    anası satılsın burjuvazinin

dostum necla. sıhhat berberi. dizin.
    seni anmak sonu açın yalnızın

dostum mahmut. gül çayevi. yazın.
    akılda kalmıyor adresin uzun

cemal sureya
    #1310192 (ulak, 16.02.2007 01:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

terazi turkusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terazi turkusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terazi turkusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about terazi turkusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kakule » tkp » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » adami zorla seovi eden basliklar » tu kaka bana » butun muhendisleri abazan diye fislemek » gap » aboov ne dedii » cadi kazani » evrim teorisi » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » mecidiyekoy » gore gori chapa tipa rota hey » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » inheritance vice » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran dil surcmeleri » ruhlarimizi kirlettik » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » the sacrilegious scorn » teonanacatl » mysql server has gone away » sbf tkp » zehir » kisho kurokawa » sacit kayasu » sporx » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » ergenekon » aferist » nikon d80