ter atmak 

kapat
  1. farklı kazanılan spor müsabakaları için kullanılan gazete manşetlerinden biri.
    x ter atti 89 65 gibi...
    #3916284 (bleak poison, 04.09.2008 19:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ter atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ter atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ter atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ter atmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dunyada en guzel bas kurt basidir » kreatif yazar » uludag sozluk moderasyonu » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » kac ortali defter alalim sorunu » cem mumcu » bursa nin islamci marketleri » disko krali » cizgisini belli eden yazar » issizlik » adanali » 85 li misin lan » yemekteyiz hasan » yalnizliktan devren kiralik » yapilmis en buyuk aptallik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » serbest cagrisim » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » 4 nesil silik » galat i meshur » lady angellyca » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » gel gunlerim » gultekin avci » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » ya rock ye rap » cemal hunal » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar