tepsi 

kapat
  1. üzerine çeşitli mutfak malzemeleri konulan, geniş, derin olmayan, düz, metal ya da plastik kap.
    #192228 (asiti kaçmış kola, 23.04.2006 16:23)
  2. urfada kadınların gezmekten yemek pisirmeye vakitleri olmadıgında kurtarıcıları olan yemegin adı. evde bulunan sebze, kıymayla birlikte bir tepsiye dizilir, evin yakınlarındaki bir odun fırınına verilir ve o aksam kurtarılır.
    #623275 (ms.viking, 10.09.2006 20:09)
  3. taşınmasında bazı kuralları ve estetiği olan üzerine ellerimiz ile taşıyamayacğımız yiyecek,içecek ve ıvır zıvır *** konulan zemini kaygan olmayan kap.
    #1233489 (Derek, 30.01.2007 18:30)
  4. bir enstrumandır kendisi. türküden tut, heavy metal e kadar her çeşit müzik türünde kullanılır.
    #1977214 (mintiminti, 21.07.2007 05:01)
  5. nedense bağyan gibi algılanmaktadır. mutfakta ikamet ettiginden midir nedir.. bunun ablası vardır ona da ; sini denir.
    #1977219 (mintiminti, 21.07.2007 05:03)
  6. tepsinin evlerde frizbi olarak kullanılmaya başlanmasından sonra, anne terligi icat edilmiştir.
    #1977243 (mintiminti, 21.07.2007 05:12)
  7. anlamsız bir sekilde baan grup tepsiyi hatırlatan sözcük.
    #1977430 (estt, 21.07.2007 07:26)
  8. bazı insanlar göbeklerini tepsi gibi kullanırlar. açarlar biralarını, cipslerini. koyarlar göbeklerinin üstüne, sabahlara kadar televizyon seyrederler. pratik olması açısından iyi hareket ettirmen bir faaliyet olması açısından kötüdür. ben şimdi bu durumu neden gobegini tepsi gibi kullanan insan başlığında incelemedim. çünkü her şeyin bir yeri bir zamanı var.
    #2757708 (kisa sureli bellek kaybi, 28.12.2007 14:08)

© 2008 - uludağ sözlük

tepsi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tepsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tepsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» get up » joey jordison » israil » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » radyo uludag » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » 22 inci yuzyil » jet motoru » umut etmeyi umut etmek » buralardan gitme » imkb » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » moderasyon » ayelet zurer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nemfomani » cekme helva » guitar hero world tour » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » adim adim kiz tavlama » ntv spor » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » sekura » zoey 101 » kisveye burunmek » schizo » frikigin cift vurusa donusmesi » cuma aksami » prezervatif » tikky mouse