tepkilerin en buyugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asklarin en buyugu
  2. acilarin en buyugu
  3. ov kucugu al buyugu
  4. buyuk turk buyugu
  5. en buyugu sampiyon yapmak
  6. ortak bolenlerin en buyugu
  7. nefretin en buyugu sessizliktir
  8. buyugu makbul olan seyler
  9. abdestin buyugu kucugu olmaz
  10. 18 nci turk buyugu melih gokcek

© 2008 - uludağ sözlük

tepkilerin en buyugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tepkilerin en buyugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tepkilerin en buyugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rusya borsasi » prensesin uykusuyum » lulu » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » yaran nickler » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » siz de mi seriatcisiniz be » insanlar » uludag sozluk yazarligi yemini » umut etmeyi umut etmek » cuma aksami » minibuscu laflari » mavi tur » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » jet motoru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaan altan » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » msn de sevgiliyi beklemek » ferigim » bolgan » koca haydar » istanbul arkeoloji muzesi » americanista » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » ogretmenlerin seminer calismalari » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » fenerbahce kupasi