tepki memesi 

kapat
  1. vstol uçaklarda kullanılır. motorun kompresör bölümündeki hava küçük bir alana sıkıştırılır. bu hava borular yardımıyla kanat uçları, burun ve kuyrukta bulunan, özel olarak kumanda edilen memelere gönderilir. bu memeler püskürtülen havayı uçak havada asılı dururken dengede tutmaya yarar.
    #4068063 (ben sizofren degiliz, 10.10.2008 00:04 ~ 10:31)
  2. bir şeyin beklenen tepkinin oluşturmaması durumu.
    #4068076 (infectus, 10.10.2008 00:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tepki memesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tepki memesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tepki memesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tepki memesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akbank » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » hoptek » power turk » entry girerken bunalima girmek » mozole mirach » i belong to che » pes 2009 » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » osman gokcek » gereksiz yazilar » revolutionary road » mortingen strasse » pkkya siir » kolik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zehirli mantarlar » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » league one » eric cartman » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » prezantabl » nejat uygur » sort indirip gol attilar » yoruk sucuk benzeri urun » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » cem yilmaz » zorunlu din dersi » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » heroes