tepeden bakmak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanlara tepeden bakmak
  2. bir baska tepeden
  3. tepeden tirnaga
  4. baska bir tepeden
  5. kavgaya tepeden dalmak
  6. fotografini tepeden cekme eylemi
  7. hatunlarin birbirlerini tepeden tirnaga suzmesi
  8. basi yana egip tepeden fotograf cekme egilimi
  9. kizlarin sirin gozukmek icin tepeden resim cekmesi
  10. fal bakmak

© 2008 - uludağ sözlük

tepeden bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tepeden bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tepeden bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciko » zeytinli rock festivali » adalet » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak » yarmuk savasi » sut vereyim icersin » gulmeyin cekiyorum » matias emilio delgado » turk lirasi » baska isimiz yok zirve yapalim dedik zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games