teomanin topunun insaata kacmasini bekleyen amele 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. teomanin turban yorumu
  2. teomanin fahiselere yaptigi sarki
  3. topun insaata kacmasi
  4. uc kisiydiler insaata goturduler
  5. topu insaata kacan
  6. izinsiz insaata girilmez
  7. insaata topu kacan halk
  8. iftar topunun kicimizda patlamasi
  9. topu insaata kacan cocuk
  10. iftar topunun aslinda top olmamasi

© 2008 - uludağ sözlük

teomanin topunun insaata kacmasini bekleyen amele başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teomanin topunun insaata kacmasini bekleyen amele ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teomanin topunun insaata kacmasini bekleyen amele nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futsal » yazip yazip silmek » kondisyoner » age of mythology titans » year book yourself » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » istatistiktir » kuantum sifreleme » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » ask devirir » nazli oksuz » tencereyi ocakta unutmak » zehir » aydin karabulut » sesleri gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google » tilki dansi » fifa 09 » wunderman » kaygisizlar » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » haber sicmak » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » amo felicitas » please mister postman » arditi » melda irmakkesen » joey jordison » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi