teokratik oligarsi 

kapat
  1. dini kendi yorumlayışlarına veya dini kendi menfaatlerine nasıl geliyorsa öyle sunuşlarına göre cemaatler şeklinde örgütlenmiş, önce cemaatin önce partim sonra ülkem zihniyetinde egemenler..
    (bkz: allah adına zulum)
    #2695618 (bagatur, 14.12.2007 11:06)
  2. bugünün türkiye'sinde elbirliği ile özgürlükçülük ve demokratlık ambalajı ile sarmalanan doktrin.
    #2695629 (telashe, 14.12.2007 11:10)
  3. iktidardaki sınıfın diğer sınıfları din kuralları ile baskı altına aldığı oligarşidir.
    (bkz: Osmanlı Devleti)
    #3181812 (nekrofili, 23.03.2008 21:05)

© 2008 - uludağ sözlük

teokratik oligarsi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teokratik oligarsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teokratik oligarsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the usual suspects » beni susarken bolme » silikon yorgan » kuresel finans krizi icin cozum yollari » maden muhendisi » temp » charlie wilson s war » red alert 2 » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » re re re ra ra ra galatasaray » kacin buyuyor galiba » richard ramirez » ask devirir » kime derler sana derler » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yerli teknik direktorlerin yukselisi » tansel colasan in emekli olmasi » heroes » arcadium » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » radyo uludag » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » julius aghahowa » stevemcqueen olmak » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » trafik kazasinda kolu kopmak » mehmet ali birand » petrus » fuck buddy