teodise 

kapat
  1. Tanrı'nın evreni yaratırken mantıklı ve adil olduğunu düşünen öğretidir.
    iyi varsa kötü olmalıdır gibi düşünceleri savunurlar.
    #3593332 (teodise, 28.06.2008 19:48)
  2. yeni bir can, yeni bir kan, 5. nesil yazar, hoşgeldin.
    #3596411 (aclik kader olamaz, 29.06.2008 16:21)
  3. din felsefesinin temel problemlerinden biridir, kötülük problemi diye de bilinir.

(bkz: kötülük problemi)
    #3665791 (Travman Olmaya Geldim, 15.07.2008 00:05)
  4. (bkz: tanrı olsaydı dünyada kötülük olmazdı)
    #3853018 (oteki turkiye, 22.08.2008 05:49)
  5. (bkz: sonu görülmemiş film argümanı)
    #3857933 (serbest radikal, 23.08.2008 03:18)

© 2008 - uludağ sözlük

teodise başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teodise ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teodise nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olsa verirdim » google » ecce homo » ilk ucan balon » asansor kullanmayi bilmeyen insan » futsal » sozumona » bizden kacmaz kameralari » hama » sinirlenmek » jean marie gustave le clezio » nazli oksuz » uludag sozluk altin gunu » creationism » yazarlarin aslinda demek istedikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael skibbe » nemfomani » tretuvar calismasi » ezoterizm » sac oynama aliskanligi » galleria » alim icin din yoktur » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » yillara gore kahvalti aliskanliklari » janos eckmann » ne dedi ne dedi » green street hooligans » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » turkiyede ziraat muhendisi olmak » adnan senses