tendon 

kapat
  1. kasları , kemiklere bağlayan bağlardır. gerilme yeteneği sahiplerdir.
    #319632 (aby, 05.06.2006 19:31)
  2. cama karşı dayanıksız bağlar-mış-. eksikliğinde, nüfusuna kayıtlı olduğu organı, bünyeden soyutlama özelliğine sahip. hele en çok kullandığınız sol(çoğunuza göre sağ) elinizin tendonu ise uzun süre görüntüye alışamıyorsunuz. el bağımsızlığını ilan edip yerçekiminin sömürgesine giriyor.

2 tanesinin dikilmesi 3,5 saat sürebiliyor. anestezi genellikle lokal oluyor.

diken doktorun eski piç bir arkadaşınız olması, ameliyat sırasında doyumsuz muhabbetler doğursa da boktan bir durum hocam.

deep : bu ne?

piç doktor : bistüri. şimdi bu 4 santimlik kesiyi yaklaşık 15 cm yapıp için girmeye yarayacak.

d: oha. niye 15 cm giriyoruz içime?

pd: ahaha bu güvenli giriş. hem korunuyorum olm merak etme.

d: hocam ciddiyim skicem ama. madem dikecen niye kesiyosun.

pd: lan olm tendon, sinir bırakmamışın it. onların ucunu bulup birbirine bağlayacağız.

d: şaka yapıyorum de. n'olur.

pd: kafanı çevir diğer tarafa.

d: amına koyim senin.

15 dk sonra....

d: ne lan o beyaz ipler. o kadar kalın iple mi dikiliyor?

pd: ahahah tendon onlar. fiyonk atcaz şimdi.

d: bayılabilir miyim ben müsait bir yerde?

not: göt kadar entryi 30 dakikadır yazıyorum sağ elle yoruldum. müsait bir zamanımda devam etmek dileği ile.

edit : iyiliksever edit. eğer tendonunuz kesildiyse, akdeniz civarında iseniz, doktorunuzun ismi fatih, soyismi "in" ile başlıyorsa, topuklarınızı götünüze vura vura kaçın. (ehahaha, göt ol ibne)
    #766585 (deep, 23.10.2006 13:32 ~ 13:36)
  3. tendon beşiktaş çarşısında çarşının tayfaları tarafından şanssız bi beşiktaşlının falçata darbesi ile kesilen yeridir.
    #766694 (mustang1905, 23.10.2006 14:06)
  4. kasların dışını saran facianın, kasın sonlanma bölümünde toplanrak oluşturduğu sağlam yapıdır. kasların kemiklere tutunmasını sağlar.
    #1431571 (niedy, 20.03.2007 00:48)
  5. yaklasik bir sene acisini cektigim a$il tendonu sakatligini, allah hic kimseye gostermesin dedigim vucudumuzdaki hayati oneme sahip baglar.
    #3362402 (taksici ramazan, 06.05.2008 00:46)
  6. çok güçlü bir yapı olup 6 cm* olan bir tendon 4 ile 8 ton ağırlığındaki bir yükü taşıyabilir.
    #3598869 (xefo7, 30.06.2008 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

tendon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tendon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tendon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otuz kupona alinmadi bu vatan » kacak kelebek » bir kadini anlamayi arzulamak » sah ismail » kurtlar vadisi pusu giray » kas gerilmesi » bir sehri sevmek » ninjutsu » onur air » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » saray helvasi » trinidad tobago milliyetciligi » izlanda » memati bakisi » istanbul un en guzel semti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa kemal bayirbag » lenovo » ezoterizm » iskender buyuk » tanri yi silahsizlandirmak » bir gun herkes teletabi olacak » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » galatasaray formasi » cok guzel hareketler bunlar » kim nerede » melekler adasi » polat alemdar in eroinman olmasi » kanye west gozlukleri » istek ezan hatti