temptress 

kapat
  1. harika bir trail of tears şarkısı.

in the very heart of your lustrous dream
    bloody candles being lit by you
    i am your child from this moment on
    waiting for the dream to awake
    - sweet dreams my dearest,
    the candles will end one day

wondering...
    i am gazing
    towards the stars*

as i hear an angel's voice in my head...
    it sings so softly and so clear
    wanna fly away, wanna fly away
    wanna fly away into the skies

they have now fallen

reaching out to us, a dividing hand
    bid to me this endless mystery
    open wide for me to see
    a shade of what was never to be
    - living in a fantasy world
    far beyond reality

bury me...
    with all of them
    eternal temptress
    #1113492 (wolfshade, 06.01.2007 07:13)
  2. ing. baştan çıkaran kadın
    #1776792 (dolayli zarf tumleci, 16.06.2007 16:32)

© 2008 - uludağ sözlük

temptress başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. temptress ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu temptress nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kola kutusundan bira icmek » hrant dink cinayeti davasi » 20 lik dis » imkansizim » hakem » imhotep » zile basan komsunun bizim ev sanmistim demesi » football tycoon » akp iktidariyla yildizi parlayan is adamlari » cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci