temple of shadows 

1. 2004 tarihli angra albümü.

1 - deus le volt
    2 - spread your fire
    3 - angels and demons
    4 - waiting silence
    5 - wishing well
    6 - the temple of hate
    7 - the shadow hunter
    8 - no pain for the dead
    9 - winds of destination
    10 - sprouts of time
    11 - morning star
    12 - late redemption
    13 - gate xiii
    #2248939 (dolayli zarf tumleci, 02.09.2007 17:53)
  2. türkçesi gölgelerin tapınağıdır.
    #2248956 (DeLi BLuE, 02.09.2007 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

temple of shadows başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. temple of shadows ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu temple of shadows nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » cebit » futbol kulubu » winds of plague » 6 kasim 2002 » yusuf hayaloglu » babam cok zengin benim » aydin » sabri sarioglu » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » 99 kosmak » inanc lisesi » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » adana motor meslek lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » kablosuz internet caiz degildir » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » yaran baslik yonlendirmeleri » yaran msn nickleri » yazarlarin korkak olmasi » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » malatya » sabetay sevi » tkip » turkler ve uzayli atalari