templar sovalyeleri 

kapat
  1. haclı seferlerine katılan hacıların mal ve canlarını korumak amacıyla kurulan. daha sonra klise ile girdikleri çıkar çatışması sonucu birçok üyesi öldürülen, sürgün edilen bundan dolayı da losing my religion uleyyyyn diyerek kliseden ayrılan güruh. günümüzdeki masonlarla ilişkileri olduğu düşünülmektedir.

ukteyi veren: halit ayarci
    uktecinin notu: c

(bkz: hmm)
    #2824595 (spaltula, 11.01.2008 21:42)
  2. (bkz: baphomet)
    #2824682 (kerameti kendinden menkul, 11.01.2008 21:57)
  3. (bkz: tapınak şovalyeleri)
    #2824712 (silte, 11.01.2008 22:01)

© 2008 - uludağ sözlük

templar sovalyeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. templar sovalyeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu templar sovalyeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» scooterda aglamak » yaran facebook gruplari » bon iver tarzi baslik acma rehberi » haydar dumen e sorulan yaran sorular » zihniyetler bitmez evladim » nevsehir » orhan ayhan » cocuklar vurdurmasin » creed » aydin » arnavutkoy » aglamaktan yaslanmak » mithat korler » kadi » deusozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stage name » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » zall misin yok musun » vice captain » kredi karti » ceci n est pas une pipe » gondar » kedikemal » ilhan berk » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » taslitarla » sayra » haykocepkin biz » belediye otobusunde aglamak » hersey ona donecek birgun