temkinli kedi kerim 

kapat
  1. çaylaklıktan kurtulmaya çalışan, bundan kelli ha babam entry giren yeni yetme yazarcan.
    #85906 (temkinli kedi kerim, 24.02.2006 15:53)
  2. çaylaklıktan kurtulmanın sevinciyle dolup taşan ikinci nesil yazar. kimse demiyor bari, ben diyim kendi kendime: hoşgeldim..
    #93861 (temkinli kedi kerim, 01.03.2006 11:43)
  3. hoşgeldin ki bende yeni geldim,bende hoşgeldim:)
    #94476 (asiti kaçmış kola, 01.03.2006 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

temkinli kedi kerim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. temkinli kedi kerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu temkinli kedi kerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suruden ayrilani kurt kapar » daniel guiza ispanya nin gokhan unal idir » dido » bulasik dagi » hacettepe » geceleri sozlukte donen hos muhabbet » erol gunaydin » tisortundeki yaziyi msn iletisine yazmak » iktidarsiz jigolo » 4 8 15 16 23 42 oynayip sayisal loto yu tutturmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci