temel hak ve hurriyetler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mezhepsiz hurriyetler
  2. temel
  3. temel yuk
  4. temel bir gun
  5. temel gursu
  6. elcin temel
  7. temel egitim
  8. temel ekonometri
  9. temel bilimler
  10. temel tanecikler

© 2008 - uludağ sözlük

temel hak ve hurriyetler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. temel hak ve hurriyetler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu temel hak ve hurriyetler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hinterland » hms royal ark in batirilmasi » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » tamirci ciragi » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » luthite » bulent ortacgil in light albumu » yazarlarin aslinda demek istedikleri » imam hatip lisesi » osman gokcek » metin oktay » hamo » jolly joker pub xl » prezervatif yerine migros poseti takmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » feridun duzagac » le quattro stagioni » minik mavi balina » burak aydos » fener zenci sever » fortunate » hadis » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » diogo luis santo » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » reel politik » eleventh hour » guler erkan » toskuru » anatolianrock