tembelligin dibine vurmak 

kapat
  1. *
    öğrenci için sınıf tekrarına sebep olabilecek durum.
    #1319338 (lucifer, 18.02.2007 15:06)
  2. duyguların en güzelidir ama sonuçları zararlı olduğundan dolayı insanlar bu durumun keyfini çıkaramamaktadırlar.

(bkz: yatarak yaşamak)
    #1319403 (rabbit, 18.02.2007 15:20)
  3. tuvalete* gitmeye dahi üşenmektir. oturduğun yerde sallanırsın, oturma şeklini değiştirirsin, türlü bahaneler üretirsin kafanda ama gene de gitmezsin. şimdi uyuyayım* nasıl olsa sabah gitmek zorundayım, el mahkum diye düşünerek ertelersin. tembellik de olmayabilir belki başka bir şeydir ama vardır bu.
    hep yapmak isteyip de ertelediğin başka bir şey daha vardır ki o da banyodur. onun için sabahı beklemeye de gerek yok; günler, aylar sürebilir bu tembellik eylemi. yaptıktan sonra da "oh be ne rahatladım, bundan sonra daha sık yapmalıyım" dersin. yeme beni. bir sonraki seans en az bir hafta sonra.
    #1319526 (lahana, 18.02.2007 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

tembelligin dibine vurmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tembelligin dibine vurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tembelligin dibine vurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» forumtr » tutungac » tubitak » wham bam thank you ma am » ds » they don t care about us » devlet buyuklerini sicarken dusunmek » isim bitki sehir » darkness85 » hazreti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci