temayla saka olmaz 

kapat
  1. tema vakfi ile dalga gecen kişilerin basina gelecekleri gören kişinin uyarmasi olan söz öbeğidir. çünkü bu tema vakfi ile dalga gecildiği vakit tema vakfi üyeleri basta muzaffer tema kişinin basina mese agaci ile vurur. malumu aliniz bu mese dene agac dayanikli bir agactir ve kolay kolay yipranmaz. bir mese sopasi ile hasminiza vurdugunuzda hasminiz yamulduguna sahit olmusunuz. birde bunun tomruk oldugunu farz edin ve tema militanarafindan kafaniza vuruldugunuzu dusunun. herhalde bu atraksiyon sonucunda ahrete paket posta olursunuz. bianeylehen temayla saka olmaz. ne james mi? benim adim james değil mulayimdir efendi. ha anladim sen var demek yok artik le bron james demek. ben var anlamak. cay icermisin yeni simdi altini yaktim. *
    #1482257 (mulayim, 02.04.2007 04:46)
  2. tema'yla şaka olmaz, anathema'yla şaka olur. *
    #1482258 (deli bozgun dolu dizgin, 02.04.2007 04:49 ~ 06:30)
  3. - şaka sensin tema da sana girsin
    + neeeeeööööö diyon seen... hüleeeaannnnnn !!!
    - şaka abi. hehe.
    + temayla şaka olmaz !
    - hönk.
    #1482290 (sonkuzu, 02.04.2007 05:10 ~ 05:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

temayla saka olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. temayla saka olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu temayla saka olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about temayla saka olmaz. Copyrights of the articles are belong to their authors.