telsim 

/ 3
kapat
  1. hücre 937. kanalda hala can çekişen operatör. ikide bir hala test mesajı gönderiyor.
    #3104247 (hezarfen hariciyeci celebi, 07.03.2008 00:18)
  2. halen bana servis sağlayan gsm şebekesi. sebebi general mobile telefon kullanmam.ama sebep önemli değil.acayip geleneksel adamımdır,baycan sakızı çiğnerim, birinci sigarası içerim.vodafone nun amına koyyim beklerim telsime.
    #3270697 (sinceicould, 14.04.2008 22:01)
  3. vodafone tarafından satın alınan, konusmalar sırasında kesinti yaşanılan, mesajların iletiminde çok geç kalan bir oparatör.
    #3584260 (anil dundar, 26.06.2008 11:00)
  4. hala telsim yazan gsm operatörüdür. evet benim telefonumda hala telsim yazıyor her ne kadar gelen mesajlarda vodafone yazsa da...

ve gördüğüm kadarıyla; çok da net olmuşlar... şöyle ki; biraz önce yaptığım telefon görüşmesinden sonra direkt mesaj attılar ki bundan önceki telefon görüşmelerimden sonra bilmem kaç kontörünüz var falan fistan yazmışlardı... her neyse son gelen mesaj;
    'krediniz bitti'...
    garipsedim ulan, bu kadar mı koyardı bi kontörün bitmesi...
    (bkz: sözlük bana kontör at)*
    #3699327 (gazoz_kapagi, 21.07.2008 23:00)
  5. türkiye standartlarının altında olan gsm operatörü.
    #3699510 (alnals, 21.07.2008 23:27)
  6. * iğrenç reklamlarıyla kendinden soğutan hattır. kullanmıyorum telsim hattımı vallahi, o reklamlardan sonra.

-çok yeteneklisin oğlum, kartımı vereyim, beni ara olur mu.
    +tabi ararım!
    -(karta mal mal bakar ve) daha başlamadan jubile ! * *
    #3699539 (tanrica, 21.07.2008 23:30)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

telsim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. telsim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telsim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» html taglari » bos bkz » hayatin anlamsizligi » toka takip kacan kiz modeli » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » gore gori chapa tipa rota hey » yumurtanin fircalanmams tarafi » yun fat chow » 20 ekim 1994 earls court pink floyd pulse konseri » 25 temmuz msn kesintisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci