telsim tribunu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kop tribunu
  2. maraton tribunu
  3. ruzgar tribunu
  4. alex tribunu
  5. migros tribunu
  6. seref tribunu
  7. besiktas kapali tribunu
  8. islam cupi basin tribunu
  9. butun seref tribunu ayakta
  10. rakip tribunu tahrik etmek

© 2008 - uludağ sözlük

telsim tribunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telsim tribunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telsim tribunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp li gibi konusma klavuzu » piti » carriye roxalina » oy verin lan » pulemjot kalashnikova » kendi sessizligine gomulmek » izlanda » friends » ali ersin kelleci » resmi nikah » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » ipsiz recep » na bu kadar » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » sut atmadan gol olmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » desperados » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » sokratesla » stout » futbol tartismalari msn zirvesi » maldonado nun gol atmasi » kerhane tatlisi » yusuf cemal keskin » 16 nci yuzyil » tck madde 318 » the golden notebook » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » senede bir gun