telsim e borcum yok dememek 

1. wodafon un "telsim e borcum yok demeyin" sloganı ile dönmeye başlayan reklam.
    tehditlerle doludur. işte "şu tarihte telsim kullandıysanız bir bucuk milyon telsim borçlusundan biri siz olabilirsiniz".

bu spotau hazırlayan sayın reklam yetkilisi. ben rakiplerinizde bu tür reklamlara çok rastlıyorum! sanırım sende oradan esinlenmişindir.
    #1720273 (pilotmont, 03.06.2007 16:06 ~ 16:45)
  2. +kimsenin telsime borcu kalmasıııınnnnn....
    -iyi de atrık vodafone diil mi o?
    +evet, ama biz ismimizi kirletir miyiz, 1 numaralı tekeliz biz dünyada.
    -haaa..
    #1720303 (filleri kurtaran adam, 03.06.2007 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

telsim e borcum yok dememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telsim e borcum yok dememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telsim e borcum yok dememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunya » quiet riot » sacriter » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » beni sorma iyiyim » irishstorm » mavi seker » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » konusmayan adam » dalibor bagaric » ameliye » helyum » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » lost un en guzel bayani » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selpak marka kagit mendil » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » bir derdim var yasanmisliklari » hertha berlin » kevin keegan » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » orduevi » zakk wylde » sevgilisine kedi hediye eden satanist » fatih tekke » hayrunnisa gul » antonio graves » hayat » cool tequila » starbucks ta oturanlara bakan insanlar