telis 

kapat
  1. naylondan yapılan koca çuvallar. bir ihtimal bunların yapımında kullanılan maddeye de verilen isim.
    #2717884 (pyndemonium, 19.12.2007 23:24)
  2. bitki liflerinden yapılmış kaba örgülü çuval.
    #3398712 (liberalisticcommunist, 15.05.2008 00:32)

© 2008 - uludağ sözlük

telis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulen karaman » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » amigurumi » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » general motors » keske fener de olsak » isik ver bana » mahsun kul » bluevelve » parasut fren » alparslan erdem » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » ahmet levendoglu » sar » schizo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildirim demiroren » evli bir erkekle yatmak » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » oyla beni oyla beni oyla beni » simdi onlar dusunsun » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » vampir yarasa » ruyada uyuyamamak » anneme » 50 cent » guitar hero world tour » agiz yirtmak » gece vakti disarda gezen kiz » ah bir atas ver » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi