televizyonun insanlari izlemesi 

kapat
  1. ozellikle gunumuzde oyle bir hal alan durumdur ki tv izleyiciligi, o b.ktan cihazlarin bir dili olsa kesinlikle soyle konusurlar.

"simdi uyandi. elini yuzunu yikamadan gelip gecer karsima. gozleri kan canagi olana kadar izledigini sanir beni. oysa ki ben izliyorum onu. ilginc oldugunu saniyor icimdeki her seyin. oysa ki asil ilginc olan kendisi. ve hayati. ne uzerimdeki tozu sildigi var ne de uzerimdeki o b.ktan danteli aldigi. tum bu abukluklar yetmedigi gibi bir de kanallar net gozukmedigimde yumrukla vuruyor sirtima. ilginc olan senin hayatin ve sensin. lutfen kapa beni. hayat daha renkli. ve daha genis bir ekrana sahip. cik disari. canli yasa her seyi."
    #1450416 (osuruklu, 25.03.2007 00:28)
  2. (bkz: zeki müren de bizi görecek mi)
    #1456785 (sidikli, 26.03.2007 21:40)
  3. -ulan bütün gün otur karşımda çekirdek çint. bi günden bi güne de insan ikram eder be ayıp. zaten açıyon şu kadın programlarını kafam şişiyo be dırdırdırıdır. patlatıcam tüpümü bigün o olcak.
    + anneeeeee, televizyon konuştuuuuu.
    * bey bu çocuk iyi değil, pedagoga felan mı götürsek?
    #1456793 (kutupsal form, 26.03.2007 21:42)
  4. küçükken o yüzden tv karşısında pek edepli durmama neden olan durum.
    #1456875 (bahtsiz medeni, 26.03.2007 22:05)
  5. televizyonun içsesi: yahu bunlar neden mütemadiyen bana bakıyorlar? hayır gerçekten sadece alık alık bakıyorlar göremiyorlar. kaç zamandır izliyorum biçareleri bitki gibi olmuşlar yazık. kısa devre mi yapsam ne yapsam da kendilerine getirsem şunları. o değil de ben de sıkıldım bunlara bakmaktan. son zamanlarda bir şeyi olup bittikten 30 saniye sonra anlayan inekler gibi davranmaya başladılar. durum vahim. nasıl bir şeysem ben bağımlılık yaptım alenen bunlarda. dur dur ben bir imha edeyim kendimi. yazık. ne de olsa bana her yol paris.

cızzztt!
    #1456880 (piedra, 26.03.2007 22:05)
  6. aslında televizyon yararlı bir alettir malumunuz. ama kullanımı abartıldığında yada fuzulileştirildiğinde işler çığırından çıkıyor, insan bir nevi bağımlısı oluyor, işte bu yüzden bilinçli seyirciler ve gerektiği gibi kullananları tenzih ederek aşağıdakileri yazıyorum.
    bir nevi bir öküz tren olayıdır. eee hangi tarafın öküz olduğunu belirtmeye gerek yok heralde.
    #1456895 (ncldlbz, 26.03.2007 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

televizyonun insanlari izlemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. televizyonun insanlari izlemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu televizyonun insanlari izlemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enrico experience » taraf olmak » sevket altug » ufo » selam ver » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » akuple » light » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » sac dokulmesi » kendi uktesini dolduran yazar » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » tutunup kendime » radyo sol » sarah palin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » turk muhendis ve mimar odalari birligi » tera patrick » sozluk yazarlarinin itiraflari » bilanco » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » nah bu kadar » brendan eich » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » fatihkul » gozyasi » yabanci dilde egitim » lumpen rap » soza