televizyonlara hrant dink i hatirlatti 

kapat
  1. hrant dink öldürüldüğünde yayın akışını değiştiren, 13 askerin şehit olduğunda ise normal yayınını sürdüren televizyonlara mhp aydın milletvekili'nden sert tepki geldi.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=273239
    #2445835 (imper, 08.10.2007 22:37)
  2. televizyon kanalları hrant dink'in ldürülmesine karşı gösterdikleri tepki doğruydu. yapılması gerekeni yaptılar. fakat bu son olaylarda yapılanlar elbette doğru değil. zaten hayatlarında ilk defa doğru davranan televizyon kanalları bu olayla birlikte o doğruyu çöpe attılar.
    #2445863 (kisil, 08.10.2007 22:44 ~ 22:52)
  3. bkz: hepsi ermeni olanların kaçı hepimiz mehmediz diyebilecek *
    #2445871 (sngl, 08.10.2007 22:46)
  4. ırkçılık ve faşizimle suçlanacağını yada itham edileceğini bilerek söylüyorum ki, kanı içilesi dediği milletin şehitiyle asla kıyaslayamam bu nedenle gereksiz bi hatırlatma. herkes istediği ölçüde saygı göstersin karışmak yersiz. kısacası hepiniz istedğiniz halt olabilirsiniz. prim yapmaya gelince vatan millet sakarya nidalarıyla mangalda kül bırakmazlar, ne ucuz reyting kaygıları gördü bu millet barış akarsu komadayken fonda barış şarkılarıyla altta şuanda dinledğiniz melodi için bilmem neye bilmemne yaz yolla, az önce özel bi kanalda şehitler ölmez duvar kağıdı için şuna yolla diyor. bunları yapan adamlar yayın akışını değil kanalın logosunu değiştirse umrumda değil. yazıklar olsun derim sadece klavye başından vatan kurtarmaya, şehit yası tutmaya gerek yok değil mi?
    #2445923 (thisrock, 08.10.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

televizyonlara hrant dink i hatirlatti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. televizyonlara hrant dink i hatirlatti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu televizyonlara hrant dink i hatirlatti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1492 » futbol » bandana » kizlarin kiskanc dedikoducu seksi varliklar olmasi » hilal » intihar pompacisi » yakup kilic » kwell » bayramoglu » hic sorma nurettin bir ben bilirim bir de allah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games