televizyon programinda takla atan kadinlar 

kapat
  1. ortama halı serilmesiyle başlayan bir maceradır.taklacılar olarak tabir edilen kadınlar hem utanırım hem atlarım edasıyla sahneye çıkar ,taklasını atar.içlerinden en iyi taklayı atan serilen halıyı kapar gider.
    #290890 (white pages, 29.05.2006 20:30)
  2. ileride bu halıyı üstünde takla atarak kazandım şeklinde anımsayacak insanlardır.
    #536257 (barış, 13.08.2006 22:52)
  3. dünya televizyonlarında bir ilk olan hadise.Türk televizyonlarının,Türk kadınlarını aşağılamaya yönelik yaptığı programlar bütünü.
    #536290 (kelleayak, 13.08.2006 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

televizyon programinda takla atan kadinlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. televizyon programinda takla atan kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu televizyon programinda takla atan kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hurma » 6 eylul 2008 guney kibris italya maci » asot bagratuni » ick » neye baktin birader in yanlis kullanimi » buharkent » sahtemustaine » shaqmarion » votka visne » yedigi her golden sonra defansa bagiran kaleci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games