televizyon gaflari 

kapat
  1. türk televizyonlarında, çeşitli alanlarda boy gösteren 'ünlü' şahısların yanlışlıkla kurdukları düzgün cümleler haricinde bir araya getirdikleri söz öbekleridir.
    örnek vermek gerekirse:

-Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız... -deniz baykal

-Ben 1960 larda çalışma bakanlığı yapmıştım. Yani tam hatırlamıyorum ama 1995 e kadar sürdü bu görevim...-bülent ecevit

-Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak... (pınar altuğ, TRT deki programında)

-Tuğba Özay ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor... (ece erken, Passaparolada)

-Müzikte tek eksiğim opera... (doğuş)

-ilham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir... (serdar ortaç)

-Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor... (nil karaibrahimgil, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler Bölümü mezunu)

-Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum... (ceylan)

-Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir... (deniz akkaya)

-Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti... (gizem özdilli)

-Tabikide erkek arkadaşım oldu. Bakire değilim. (ebru elver)

-Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar... (ipek tuzcuoğlu)

-Hayırlı vilayetler... (ziya şengül, istanbul Valisi ile konuşurken)

-Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem... (erman toroğlu)

-Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil... (zeynep kasımlıoğlu)

-Bugün çok şey oldu sayın seyirciler... (can ataklı, ana haberi açış cümlesi)

-Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen? (gülgün feyman, kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine) **
    #2403717 (soytari, 30.09.2007 06:50 ~ 07:10)
  2. okuyunca baya bir güldüğüm murat kosova bombası:

-o son üçlüğü yemeseydik amerika'yı yenerdik di mi batur abi ???
    #3692089 (hoyrat hayalet casper, 20.07.2008 17:05)
  3. (bkz: turgay şeren) yok artık ali sami.
    #3692099 (mzfcagri, 20.07.2008 17:07)
  4. seda sayan: aaloooğğğ kiminle görüşüyoruz ?

izleyici: ben mustafa

seda sayan : naber lan mustafa ? nerden arıyosun bizi mustafa ?

izleyici : Şişli'den.

seda sayan : ne iş yapıyon laaaan mustafa?

izleyici : belediye başkanıyım... ($i$li belediye ba$kani mustafa sarigül.)

seda sayan : mavi ekran.
    #3808331 (zehir, 12.08.2008 17:51)
  5. reha muhtar telefonla yayına bağlanan adamı azarlıyor:
    -bunları nasıl yaptın ha nasıl? cevap ver!
    -bakın sayın muhtar şöyle izah edeyim..
    -sus konuşma bi de utanmadan izah ediyorsun!
    #4610699 (nefertari, 30.01.2009 14:12)
  6. reha muhtar: Tüneli kaçmak için mi kazdiniz ?

izzet Yıldızhan: Fransizlar amma kültürlü ufacik çocuklari bile Firansizca konusuyor.
    #4610822 (one last goodbye, 30.01.2009 14:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

televizyon gaflari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. televizyon gaflari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu televizyon gaflari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about televizyon gaflari. Copyrights of the articles are belong to their authors.