telesekretere birakilan igrenc mesajlar 

kapat
  1. sırf arayanlar gıcık olsun diyerekten kasti olarak yapılan, telefonu bile kırmaya sebebiyet verecek derecedeki iğrenc mesajlardır.

" Merhaba.. simdi de sen bisey söyle.."
    #185541 (MaRTyNs, 20.04.2006 20:46)
  2. -vay anasını satim evde yokmuş. şerefsiz nereye gitti acaba? neyse sonra ararım it oğlu iti.
    #248315 (doktor sağbırakmayan, 15.05.2006 21:08)
  3. - ula gavat, önce merhaba evde yokum diye yalan söyliysen bişi demiyik şimdide telefonun tuşuna basıp dııt* sesi veriyisen vede konuşmiyisen. la oraya gelip taa....

diye süren teleksekretin adab kurallarına uymayan insanımsıların sesleri
    #423573 (cagataykaan, 14.07.2006 00:55)
  4. - hüüüüff püüüüüf * yavrum geçen aramışsın üfle demişsin. ben de telefona değil bizzat sana yönlendireyim dedim. *
    #807391 (july4th, 03.11.2006 09:16)
  5. herkes teoman gibi telesekretere konuşamayanlardan değil. bazıları konuşuyor üstelikte sosyal ve kişisel mesajlar verebiliyor.
    *bir örnek:
    "telesekretere yönlendirildiğine göre muhtemelen yokum ya da piçliğimden cevap vermiyorum."
    bırakılan mesaj: tecrübeyle sabittir ki ben babanım ama yine de ananla bu konuyu tekrar konuşacağım. beni ara itoğlu it.
    #3629461 (rodcracker, 06.07.2008 22:38 ~ 23:08)
  6. - yalarım!
    #3629564 (rejected, 06.07.2008 22:58)
  7. - lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız... dıt.
    - ya abi ne diyim ki ben şimdi. öfff
    (arkadan ses)
    - kapat olum kapat para giriyor...
    #3629650 (fatihkul, 06.07.2008 23:10)
  8. /lütfen bip sesinden sonra mesajınızı bırakınız./

-yav ne biçim şey bu telesekreter, geldi mi ki bip sesi?

(arkadan birisi)

--olum açmıyo mu sesin kuş telefonu, kimbilir kimledir o şimdi, taş gibi kız...

-lan oğlum bi dakka, bip sesinden sonra konuştuklarımız ona mı gidiyo şimdi?

--sittir kapat telefonu.
    #3629754 (kronik kuzu, 06.07.2008 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

telesekretere birakilan igrenc mesajlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. telesekretere birakilan igrenc mesajlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telesekretere birakilan igrenc mesajlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogru insani bulmak icin yapilmasi gerekenler » isten donen esine kapiyi guleryuzle acan kadin » abla yengemi » ekmegimizin arasina ne koyalim » noter » 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » tubitak mam » yigilmak » ezikmutesebbis » a4 plastik patlayici a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games