telekomunikasyon muhendisligi 

kapat
  1. itu'de bulunan yüksek puanlı mühendisliklerden birisi.
    #662315 (keserim ulan topunuzu, 24.09.2006 16:10)
  2. yapacağı iş haberleşme mühendisliği bile olsa adı telekomunikasyon muhendisligiolan bölümdür.
    #662362 (nickoless, 24.09.2006 16:35)
  3. her türlü haberleşme sistemininin(televizyon, radyo, uydu, kızılötesi, rf iletişim gibi...) tasarım, üretim ve geliştirilmesi üzerine çalışan mühendislik dalıdır. gelişen teknolojiye paralel olarak önemi her geçen gün artan bir mühendisliktir. çünkü bilgi çağında olmamız dolayısıyla bilgiye en çabuk, nasıl ulaşılacağı sorularına her geçen gün yeni çözümler bulur.
    #3540385 (bleak poison, 15.06.2008 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

telekomunikasyon muhendisligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telekomunikasyon muhendisligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telekomunikasyon muhendisligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyumadan once the bards song dinlemek » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » ask genclestirir » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » turkiye de biranin cok pahali olmasi » dugunde candy shop calmak » kurtlar vadisi pusu » cirkin olmak » acemisinden ankara notlari » erkek delisi » animal farm » umut etmeyi umut etmek » bekliyorum » televole moderasyon » vstol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » boyoz » cupcake » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » bolubeyi » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » cuma aksami » schizo » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » prezervatif » government » sozlukteyken cisin gelmesi » sozumona » ayyash maghanda » militarist ulkede beden dersi » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan