telekiz 

1. telefon üzerinden erkeklerle iletişim kurup, fahişeliğini telefon üzerinden yürüten kadın.
    #211374 (asiti kaçmış kola, 04.05.2006 18:09)
  2. hayat kadını
    #211385 (vezir tonyukuk, 04.05.2006 18:14)
  3. 500 dolar karşılığında bir telekiz la anlaşıp ve geceyi birlikte geçiren adam,sabah kalktığında cebinde o kadar parası olmadığını farkeder. parayı daha sonra kızın adresine bir zarfla postalayacağını ve zarfın üstüne de kimse kıllanmasın diye 'kira parası' yazacağını söyler.kız da kabul eder. lakin adam yaşadığı gecenin o kadar da iyi geçmediğini ve eğlenemediğini düşünerek 500 dolar yerine kıza 250 dolar göndermeye karar verir. ve zarfın içine de şöyle bir not iliştirir.

- hanımefendi size 500 dolar yerine 250 dolar yolluyorum. çünkü ben dairenizin daha önce hiç kullanılmamış olduğunu düşünmüştüm. ve dairenizin daha küçük olacağını sanıyordum. ayrıca ısıtma sisteminizi de hiç beğenmedim. daha sıcak olmasını bekliyordum.

telekız zarftaki yazıya karşılık olarak şu cevabı postalar.

+ beyfendi, böyle güzel bir dairenin daha önce hiç kullanılmamış olabileceğini nasıl düşünürsünüz. sizin, dairenin içini dolduracak kadar eşyanız olmadığı için size büyük gözükmüş olabilir. ayrıca ısıtma sistemi de iyidir ancak siz ateşlemeyi beceremediyseniz ben ne yapabilirim.
    not:zaten siz uyurken daire depozitosu olan 1000 doları cebinizden ödünç almıştım. kira ödenmediğinde depozito ev sahibinde kalır.
    #739198 (sersem tavuk, 15.10.2006 04:06)

© 2008 - uludağ sözlük

telekiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. telekiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telekiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben cekersem buyuk cekiyorum » hybrid theory » tokat gibi cevaplar » disko partizani » ermenistan maclarina luzumsuzca anlam yuklemek » entry » muchacha » cola turka » aliana » lev nikolayevic tolstoy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games