telefonu sessize almak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sessize almak
  2. cep telefonu ile sigara almak
  3. telekom a kizip cep telefonu almak
  4. ekmek parasi bulamayip kendine cep telefonu almak
  5. cep telefonlarimizi sessize alalim
  6. her calan telefonu kendi telefonu sanan kiz
  7. televizyonda calan telefonu ev telefonu sanmak
  8. saatleri ileri almak yerine yanlislikla geri almak
  9. saatleri geri almak yerine yanlislikla ileri almak
  10. ornek almak ve ders almak arasindaki fark

© 2008 - uludağ sözlük

telefonu sessize almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telefonu sessize almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telefonu sessize almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» folie hysterique » atli kovboy » yapay zeka » can t smile without you » memati bas kafamiza sik » unutulan yillar » yabani » sizoaffektif bozukluk » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » elektroensefalografi » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » shamanic tea » 12 mart 1971 » benzemez kimse sana » konya dan hindistan dan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunes gazetesi » kurtler » kimsenin sallamadigi yazarlar » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » sokratesla » yugoslav futbolu » julius wilhelm richard dedekind » sinestezi » babanin degerinin anlasildigi anlar » ne yaptim biliyor musun » enflasyon dustu diye sevinen issiz » askim coraplarin da islandi mi » verbal » bu bir skandal » bizimkiler