telefonda konusurken evrim gecirmek 

kapat
  1. öncelikle konu ile ilgili benzer tespitler muhakkak olmu$tur ama bu farklı, o açıdan "aramaya inan demi$iz inanmamı$sın denyoluk etmi$sin!" gibisinden alt birkaç entryde vereceğiniz ilgili ba$lıkların bakınızını üzerime alınmıyorum..ayrıca aramaya inandım! *

evet aramaya inandığımı gözünüze sokmaya çalı$an bu gıcık edici giri$ten sonra gelelim mevzuya;

bazı insanların yapacağını dü$ündüğüm deği$imdir.

böyle kafka'nın dönü$üm kitabındaki gibi telefonu kapattıklarında bamba$ka bir canlı formatına geçecekler bu insanlar diye tahayyül ediyorum..bunun altında yatan en önemli sebep bazı $ebekelerin birbirini seven sevgi pıtırcıklarının birbiri ile bedavaya konu$ması için yaptığı kampanyalardır..böyle sevdicekler birbiri ile saatlerce konu$urlar da o telefon monte olur sanki kulağa..telefon ile girdiği bu yakın temas neticesinde telefon ile kulağın bir bütün olması hali ile bir evrim gerçekle$ir..blutut kulaklıkların çıkı$ noktası da bu evrime dayanır aslında temelinde..

i$ yerlerinde de vardır bu insanlardan..mesai saatlerini nasılsa $irkete yazıyor diyerek telefon açıp saatlerce lak lak etme ve dedikodu yapma $eklinde değerlendirirler..toplu ta$ıma araçlarında rastlıyorum bunlara bir de..duraktan bindiğim anda ba$layan konu$ma ben inene kadar hala bitmemi$ oluyor ki ben o esnada saat bazında kafayı cama gömüp uyuma durumu bile gerçekle$tiriyorum..

neticede telefon ile inanılmaz grift ili$kiler içinde olan insanların, telefon denen tuhaf alete sempati ve hatta a$ırı sevgi besleyenlerin gerçekle$tirebileceği, uzuuuuuuuuun konu$maların bir getirisi olacağını dü$ündüğüm, mübalağa edilmi$ olgudur..çevrenizde elinde cep telefonu bamba$ka ya$am formnları görürseniz $a$ırıp;

-selam uzaylı biz dostuz..

falan demeyin..o da sen ben gibi insan..fazla radyasyona tabi olup deği$mi$ olabilir sadece..*
    #3678214 (alwayssleepy, 17.07.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

telefonda konusurken evrim gecirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telefonda konusurken evrim gecirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telefonda konusurken evrim gecirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydin karabulut » izmir ekonomi universitesi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » flesh for fantasy » google » erdal sarizeybek » kisveye burunmek » sozlugu karistirmak istemek » inter city firm » vassili zaitsev » extended substance » istersen hic baslamasin » balans ve manevra » saray helvasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » politika dergisi » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » yaran msn iletileri » kapini calan benim » silikon yorgan » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » crossfire » genelkurmay i yipratmayan tek sey » atm den makbuz isteyen anarsist genc » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » f 16 fighting falcon » der meister » vicdan » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » finlandiya