telefon sakalari 

kapat
  1. en iğrenci çaldırıp çaldırıp kapatmak olan telefonu oyuncak eden şakalar.
    #914352 (katil balik nemo, 26.11.2006 22:33)
  2. görevleri telefonlara su taşımak olan sakalardır. (bkz: iğrenç kelime esprileri) (bkz: sözlükte türkçe karakter sorunu)
    #914395 (imhotep, 26.11.2006 22:39 ~ 22:40)
  3. sapıklık boyutuna geldiğinde illallah dedirten ve korkutmaya başlayan insanlığın hizmetine sunulmuş bir aletin amacından saptırılması
    #914434 (pembepanter, 26.11.2006 22:45)
  4. ayça şen ve yavuz seçkin muhteşem örneklerini vermişlerdir.
    #914821 (tanrının kadın yüzü, 26.11.2006 23:47)
  5. sabahın 5inde arkadaş aranır ve olaylar gelişir

hebeley ufuk: alo uyuyo musun lan
    arkadaş: noldu olum hayırdır bu sattte bi şey mi oldu
    ufuk:uyuyo musun olum
    arkadaş: e evet uyuyodum
    ufuk: ha ben uyuyorsan uyandırmayım diye aramıştım
    arkadaş: seni allah nasıl biliyorsa öyle yapsın e mi
    ufuk: keh keh keh ahahaha
    #1357566 (hebeley, 28.02.2007 12:55)
  6. küçükken bir kere üflermisiniz sistem bozuk düzelmesi için deyipte benden okkalı bir nefes isteyip aldıktan sonra sağolun burası çok sıcaktı seriledik şeklinde vukuu bulan şaka.
    #1357579 (dalton ana, 28.02.2007 12:59)
  7. burda gayet ilginç bir örneği vardır. yalnız bol küfürlüdür. önceden uyarıyım da, kötülemeyin sonra.

http://www.youtube.com/watch?v=q2lo5aQeDgw +
    #1884885 (tudor lodge, 08.07.2007 19:14)
  8. + aloo (kurban)
    - iyi günler beyfendi ben xxx tv'den arıyorum (şakacı)

+ buyrun, ne için aramıştınız?
    - şimdi beyfendi, bizim tv'nın ufak bir bilgi yarışması var ve biz bu yarışmaya katılacak kişilerin tel. no'sunu bilgisayardan otamatik olarak seçtiriyoruz ve şans eseri sizin tel.niz denk geldi. bu arda isim ve soyad nedir?

+ allah allah, eee? hııımm şakir bezici adım soyadım!
    - şimidi efendi, yarışma akşam başlayacak ama yarışmaya katılmak için bir barj sorumuz var, ve bu barj sorusunu bildiğiniz taktirde sizi akşam ki yarışmaya alacağız! anlaşılmışsa barj sorusunu sorabilir miyim?

+ tamam sorun o zaman
    - fransa'in başkenti neresidir şakir bey * *

+ hah paris, de mi paris???**^# bildim mi!
    - hayır şakir bey doğru cevap çorum'dur.

+ çorum mu? olur mu ya! bizim çocuğa sordum paris'tir
    - şakir bey, sinirlenmeyin lütfen. sakin olun biz size bişey yaptık?

+ ne yaptınız??
    - şakir bey size kamera şakası yaptık! gülümseyin ve kameraya el sallayın!!! *

+ hay allah ya, nerede ki kamera el sallayım hadi...
    - şakir bey siz sallamya devam edin biz tel.'i kapatıyoruz, ama biz sizi görürüz.
    + haydi selametle he he hühe!
    #1885018 (kerameti kendinden menkul, 08.07.2007 19:31)
  9. 1.gün
    parantez:iyi günler X ile görüşebilir miyim?
    virgül:burada öyle biri yok
    parantez:pardon rahatsız ettim.

2.gün
    parantez:iyi günler X ile görüşebilir miyim?
    virgül: burada öyle birisi yok karıştırıyorsunuz siz.

derken 3-5 gün daha devam edilir.
    ve virgül son kez aranır.
    parantez: iyi günler ben X beni arayan oldumu?
    #2703256 (ParaNtez, 16.12.2007 14:15 ~ 14:16)
  10. melankolik evinde öğrencilerini misafir etmiştir. canı sıkılan ögrencileri gece gece telefon şakası yaparlar ama öyle böyle degil...

öncelikle biri avea biri vodafone hatlı telefon alınır. telefonların dışarı ses vermeleri sağlanır. biri avea'dan digeri vodafon'dan iki adet gizli numara ile kıl olunan kişiler aranıp telefonlar 69 pozisyonunda bitiştirilir. iki numara da aynı anda açarsa eğer, değme keyfine...

+ alo..
    - alo
    + kiminle gorusuyorum?
    - asıl ben kiminle görüşüyorum, beni arayan sizsiniz! * *
    + kardeşim dalga mı geciyorsun , gizli numaradan aramışsın beni?
    - sacmalama ya ne araması, asıl sen aramıssın beni gizliden beni mi yiyorsun derdin ne senin, defol git.
    + bik bik bik
    - cük cük cük

tam telefon kapatılırken aptallar diyip 3. ses eklenir ikisi de kendisini arayanın telefon şakası yaptıgı sanıp bu sefer küfür etmeye başlarlar.

neticede sabaha kadar kramplar eşliğinde gülünmüştür.
    #3700167 (MeLaNKoLiK, 22.07.2008 01:15 ~ 13:15)
  11. amerikada z100 adli radyo kanalinin cok super bir sekilde yaptigi, insanlari telefon uzerinden kandirma sanatina verilen ad. birnevi telefon sapikligi.
    #3700222 (aynadaki adam, 22.07.2008 01:24)
  12. -alo
    +hohohhohoh (telefona hohlama sesi)
    -ayy pis sapık, allah belanı versin!
    -nurten kız benim gülcan telefonu siliyordum ne var be!
    #3702255 (glylay, 22.07.2008 14:42)
    #3702258 (genco, 22.07.2008 14:43)

© 2008 - uludağ sözlük

telefon sakalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. telefon sakalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telefon sakalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ethan coen » dis fircasi kopugunun giysiye damlamasi » bevval i ceh i zemzem » beni orada arama » eline top yakismayan basketbolcular » tutamadim kacirdim » hayatin anlamsiz geldigi an » crack » penguen dergisi nin mizah anlayisi » dudaktan kalbe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games