telefon numaralari fos cikti kullanilmiyormus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unutulmayan telefon numaralari
  2. bursa hali saha telefon numaralari
  3. otobus koltuklarinin arkasindaki telefon numaralari
  4. ben bu numaralari yemem
  5. sporcularin forma numaralari
  6. sehirlerin plaka numaralari
  7. unutulmaz okul numaralari
  8. yasasin sayfa numaralari
  9. sozluk yazarlarinin icq numaralari
  10. ayakkabi boyacisi numaralari

© 2008 - uludağ sözlük

telefon numaralari fos cikti kullanilmiyormus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. telefon numaralari fos cikti kullanilmiyormus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telefon numaralari fos cikti kullanilmiyormus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vazgec gonlum » akp nin basarilarini bir turlu hazmedemeyen insan » intihar edermis gibi yapmak » din degistirmek » henuz kimse entry nize budur iste dememis » ovaniova » asiri samimiyet barindiran sozcukler » tesekkur edecekken rica etmek » ermenistan » can dundar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games