tele seks 

kapat
  1. televizyonlarda bolca gördüğümüz reklamlardan sonra acaba birileri bu aptalca reklamlara kanıp bu tele kizları arıyor mu diye merak ettiğim olgu. tamam belki cinselliğin her yönünü yaşayıp değişik fanteziler * yaşamak isteyen birisi bu yola başvurabilir ama tam tersi de olağandır. yani eli kadın eline değmemiş birisi de kendini böyle tatmin edebiliyordur.
    (bkz: tele kız da bizi görecek mi)
    #2959349 (cinayetsaati, 06.02.2008 11:57 ~ 11:58)
  2. bir ara bu işi yapan kadınları göstermişlerdi ekranlarda. açıkçası hayal kırıklığına uğradım, yaşını başını almış tv reklamlarındaki bikinili lolitalarla alakası olmayan kadınları ve yaşadıkları dramları görünce, telefon açma zevkim de kalmadı.
    #2959362 (sex files, 06.02.2008 12:00)

© 2008 - uludağ sözlük

tele seks başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tele seks ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tele seks nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» are you ready mother fucker » fakir pici » karagunes » ortadogu » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » converse giyen erkek erken bosalir » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » brother in law » netsozluk » makineye bagli yasayan insan » rakiyla vaftiz edilen velet » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » dolphins cry » ask borusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atilla birkiye » muharrem orucu » oral ozer » matrixxx » cherry garcia » masaustu » casio f91w » en buyuk karpuz yarismasi » la traviata » avon urunlerini satan kiz » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » you fucking fat boy » desti izdivaciniza talibim » edirne » rahatsiz adam