tel i bagisla abijik ozlenmisim cunku 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onlari bagisla cunku ne yaptiklarini bilmiyorlar
  2. onlari bagisla murat cunku bilmiyorlar
  3. cunku cunku cunku cunku cunku fenerbahceliyiz
  4. bagisla
  5. beni bagisla
  6. bagisla sevdigim
  7. allahim sen bu sozlugu bagisla
  8. beni kendine bagisla
  9. bagisla beni siir
  10. omrum bana bagisla bu siiri

© 2008 - uludağ sözlük

tel i bagisla abijik ozlenmisim cunku başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tel i bagisla abijik ozlenmisim cunku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tel i bagisla abijik ozlenmisim cunku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uykudaki cocugunu yakan baba » through the rain » hayata dair umut veren detaylar » pavel » 1519 » dansozun memeleri arasindan kredi karti gecirmek » sabahin korunde bagirdi diye imama sovmek » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » mescit » tufan ersoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games