teksas tommiks 

kapat
  1. bazi ebeveynler tarafindan cizgi romana verilen isim. ne okudugunuz hic onemli degildir, teksas tommiks dir o.
    #1115862 (muhtar, 06.01.2007 20:36 ~ 20:39)
  2. iki ayrı kahraman olsalarda hiç ayıramadık, hiç ayıramadılar.
    #2322157 (Bohemian Rhapsody, 15.09.2007 19:45)
  3. unutulmaz söz. bıktım senin şu teksas tommikslerinden oğlum yinemi teksas tommiks okuyorsun tabiki dersini yapamadın teksas tommiks okudun değilmi gibi sözleri duymamızı sağlayan efsane ikilinin bir araya geldiği tek hadise.
    #2654385 (ozgunhan, 02.12.2007 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

teksas tommiks başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teksas tommiks ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teksas tommiks nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1gbit internet 60 ytl » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » hic » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » ingiltere nin saglik sistemi » steven gerrard » ajda pekkan » bebek taklidi yapan kizlar » aksiran teyzeli corega reklami » alpine dachsbracke » ilbay » trablus » canta kullanmayan erkek » iserken bir eli duvara dayama » yaklasmakta olan ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rudolf durkovic » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » eski sevgiliyi facebook da gormek » sirince » orcun kunek » k rock » pulemjot kalashnikova » radyo sol » sinavda surekli konusan gozetmen » kadri celik » benjcev » cim hokeyi » sms le evlenme teklif eden erkek » asosyal metalci cocuk » bunu kaldir