tekrardan 

kapat
  1. Tamamen Türkçe hatası yapılmış bir sözcüktür. Tekrardan diye bir şey olmaz. Doğrusu yeniden ya da tekraren' dir.
    #3206534 (hkn hsyn, 29.03.2008 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

tekrardan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tekrardan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekrardan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asiri samimiyet barindiran sozcukler » hasan yilmaz » kemalizm » ali alpagut » mini etek » basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin » bana mi caliyor deliren canlar » en cok okunan kose yazarinin haydar dumen olmasi » savas ciksa da banka soysak diyen ergenekoncu » sagopa kajmer in fuat ergin e dava acmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games