tekon kinkurito 

kapat
  1. animatrixin beyond kısmını oluşturan sapkın kişilerden 2006 yapımı mükemmel bir anime.klişe konu korkusu yaşatmasına rağmen her türlü hisiyatı verebilmeyi başarmış ve japonya da en iyi anime ödülüne layık görülmüş ender çalışmalardan biri.
    #3617308 (accelerated, 04.07.2008 02:38)

© 2008 - uludağ sözlük

tekon kinkurito başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tekon kinkurito ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tekon kinkurito nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara donlu kefere » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » fars haber ajansi » ucuz milliyetcilik » komur olmak » theodora » ozunu inkar etmek » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » sut atmadan gol olmaz » le quattro stagioni » vern schillinger » eski sevgiliyi facebook da gormek » sarmasik » var misin yok musun tony » genelkurmay baskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukculerin blog adresleri » hos sohbet » tu kaka bana » polisle catismak » aydogan babaoglu » bana bagiramazsin diyen sevgili » turkut » anaokulunu disaridan bitiren insan » a shot at love with tila tequila » ukte doldurmak » cehennem degnekcisi » sinan engin » kopete » 7 milyon euro » masaka