teknolojik imam 

kapat
  1. teknolojiyi takip eden imamdır.

sanırım anadolu da böyle imamlar çok. bir söyleşi de dinlemiştim.

anadolu da bir camide namaza cemaat gider herkes yerini alır. hoca nın önünde bir laptop vardır. ezan okunur ancak imam başlamamıştır namaza. herkes birbirine bakar. neredeyse kaza namazı olacaktır. yarım saat geçer. cemaatten biri kalkar hocaya -hocam niye başlamıyorsunuz der. hoca da laptop un ekranını indirir meraklı cemaate bakar +windows açıldı ama işlemci yavaş cemaat durun bağlantı kesildi. der.

ilginç.
    #3416814 (lolita lempicka, 19.05.2008 11:50)
  2. msnden namaz vakitleriyle ilgili bilgilendiren yazardır. online olanlara ezan vakti ezan okur mesela.
    #3416819 (dunden sonra yarindan once, 19.05.2008 11:51)
  3. teknoloji harikasi robot imamdir.

(bkz: programlanabilir imam)
    #3416831 (Stern, 19.05.2008 11:55)
  4. namaz vaktinde msnden cemaata mikrofonla ezan okuyan kameradan namaz kıldıran imamdır.
    #3418701 (razzy, 19.05.2008 18:27)

© 2008 - uludağ sözlük

teknolojik imam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. teknolojik imam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teknolojik imam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damlaya damlaya gol olur » sikma canini oksa patlicanini » random peygamber » karabasan » harc » aymut » ergenekon un bir numarali muhtemel ismi » metin tekin » roberto carlos vs ibrahim uzulmez » twister a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci